Ruud en Estelle single op vakantie

Ruud Gullit heeft zijn vakantie op Ibiza met al zijn zes kinderen zonder Estelle doorgebracht. In het blad Story zegt hij dit enorm gemist te hebben; in zijn relatie met Estelle had dit naar eigen zeggen echt niet gekund. Estelle heeft hem afgelost op Ibiza en viert nu vakantie met haar twee kinderen, zonder Badr Hari. Deze moest zich melden op het politiebureau en is aldus verhinderd.

Badr zou hebben toegegeven dat hij betrokken is geweest bij de mishandeling van zakenman Koen Everink tijdens dance event Sensation, onthulde de telegraaf afgelopen donderdag. Het is dus maar de vraag of de licht ontvlambare kickboxer deze zomer nog de kans krijgt om überhaupt vakantie te vieren. Zo niet, dan zal Estelle het alleen moeten uitzingen.

Wat dit betreft zit ze in hetzelfde schuitje als haar ex. Werd een aantal weken geleden gesuggereerd dat Ruud wellicht aan het daten zou zijn geslagen met niemand minder dan Olcay Gulsen die onlangs haar relatie heeft beeindigd met Edgar Davids, dit werd hard ontkend door Olcay. Wij zijn benieuwd wie er als stelletje uit deze parade van singles tevoorschijn komt…

Lees ook:Ruud Gullit de schuinsmarcheerder
Lees ook:Als je ex-vrouw er met een crimineel vandoor gaat
Lees ook:Ruud Gullit vrijgezel-af
Lees ook:Estelle binnenkort weer vrijgezel?
Lees ook:Estelle in de verdediging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.