Iets om bij weg te dromen…

Scarlett Johansson en Halle Berry zijn nooit mijn favoriete actrices geweest. Scarlett niet omdat ik haar eigenlijk nooit in een film gezien heb. En Halle niet omdat ze veel te mooi is. Naast haar valt zo’n beetje elke vrouw in het niet.

Maar goed, ondanks deze feiten ben ik hun acteertalent onlangs een heel stuk meer gaan waarderen. Dat komt niet omdat ik films heb gekeken, maar omdat ik naar hun exen heb gekeken. Want eerlijk is eerlijk, ze doen de wereld een groot plezier door die twee mannen te laten gaan.

Nu kunnen wij vrouwen weer dromen van een ‘toevallige ontmoeting’ met Ryan Reynolds of Gabriel Aubry. Niet dat we daar ooit mee gestopt waren, maar nu ze weer vrijgezel zijn lijkt deze droom toch iets dichterbij gekomen te zijn.

Ok, nu klink ik net als een oude vriendin van me die stapelgek was op Cristiano Ronaldo. Ze was er zo erg van overtuigd dat hij hetzelfde voor haar zou voelen. Als ze maar de kans kreeg hem een keer te zien. Alles had ze daarvoor over; een vliegticket naar Portugal om zijn familie in Madeira te bezoeken. Of een reisje naar Manchester om één van zijn trainingen bij te wonen. Toen het haar eindelijk gelukt was zo dicht mogelijk bij hem te komen, ze had kaartjes voor Ajax op de eerste rij weten te bemachtigen, kwam ze er een dag later achter dat hij net die wedstrijd tegen Ajax niet mee zou spelen. Sindsdien heb ik haar er niet meer over gehoord, maar ik weet dat ze nog steeds de stille hoop koestert hem ooit tegen te komen. Nog meer dan dat, hoopt ze nog steeds dat de vonk dan zal overslaan. Misschien nog wel erger; daar gelooft ze heilig in.

Maar ik oordeel niet. Ik hoop alleen vanuit de grond van mijn hart dat Boris Kodjoe snel gedumpt wordt.

Lees ook:Fajah Lourens wil vrijgezel blijven
Lees ook:Waarom is het over tussen Paris en Afrojack?
Lees ook:Je waardeert het pas als je het kwijt bent
Lees ook:Taylor Swift maakt zichzelf niet populair bij schoonfamilie
Lees ook:Scarlett Johansson kan ex niet loslaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.