Paris Hilton in gezelschap van Yolanthe en Wesley

Dat Paris Hilton zich graag omringt met hippe sexy celebs mag geen nieuws zijn, maar dat Nederlanders zich de laatste tijd ook in haar kringen begeven begint op te vallen. De erfgename van het Hilton-hotelimperium heeft zich zondag de hele avond vermaakt met niemand minder dan Yolanthe en Wesley Sneijder. Wat moeten we hiervan denken?

Voor een vrijgezel is het gezelschap van een op het oog zo gelukkig stel niet altijd even plezierig, maar Paris is enthousiast. ‘Ik hou van mijn Nederlandse vrienden, mooie mensen!’ twittert de blondine. Wellicht deed de Nederlandse tongval van de Sneijdertjes haar denken aan haar eigen Nederlandse vriend DJ Afrojack, met wie ze nog altijd geen relatie zegt te hebben.

Of wil Paris voor het publiek haar status als single party animal niet verliezen? Het feestbeest loopt het risico een stuk minder populair te worden als ze als gebonden vrouw door het leven moet, maar een relatie met een DJ is dan wel weer toepasselijk. De omgang met getrouwde stelletjes zoals Wesley en Yolanthe is op z’n minst verdacht te noemen..

Lees ook:Waarom is het over tussen Paris en Afrojack?
Lees ook:Paris Hilton nu echt verliefd?
Lees ook:Paris Hilton knuffelt met onbekende man
Lees ook:Topless fotoshoot van Paris Hilton
Lees ook:Je waardeert het pas als je het kwijt bent

2 reacties op “Paris Hilton in gezelschap van Yolanthe en Wesley

  1. bert

    Yolanthe heeft veel gelijkenissen de laatste tijd ze was voorheen altijd erg verlegen en liet amper haar boezems zien.Maar op youtube lijkt ze Paris na te doen als ze met Gordon op bezoek gaat bij Rik velderhof eerst gaat ze tennissen in een erg sexy pakje maar wat er daarna gebeurt is ook ineens verdacht.Normaal trekt Yolanthe een badpak aan of bikini als ze gaat zwemmen voor het geval dat maar nu deed ze dat niet en tot Gordons verbazing gaat ze er langzaam in met het tennispakje nog aan en het scheen al door Gordon vroeg zelfs is je bh wel dicht nee dat schijnt ook door als het nat wordt.Maar ze werd niet een boos op de vraag daarna heb je ooit je borsten laten zien nee dat nooit maar ineens ging ze er gewoon in.Maar wie heeft er vaker een tennispakje aan juist Paris en nu wet ik niet of ze ook in het zwembad ging maar paris is wel voor de playboy geweest en yolanthe niet maar als yolanthe zo haar nadoet dan vraagt ze om betrapt te worden.Maar nu ze samen naast elkaar staan kan het niet anders dat ze les krijgt van paris om van haar verlegenheid af te komen moet je zien hoe open haar deco weer is.De vraag is gewoon hoelang yolanthe haar boezems kan bedekken voor de media maar als ze zo doorgaat zal dat niet lang meer duren iedereen met zijn mobiel filmen alles tegenwoordig.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Noortje & Lotte

    @ Bert, misschien zijn Yolanthe en Paris wel goede vriendinnen geworden!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.