Wacht nog maar 5 jaar…

“Vrouwen hebben geen reden meer om de grote 30 te schuwen. Een nieuwe studie heeft namelijk uitgewezen dat vrouwen op hun 31ste levensjaar het mooist zijn.

Vrouwen van eind 20, begin 30 worden aantrekkelijker bevonden dan jonge meiden van 18 of 19, volgens de onderzoekers. De resultaten werden behaald na de inwinning van meningen van meer dan 2.000 mannen en vrouwen. Ontdekt werd dat schoonheid meer te maken heeft met de persoonlijkheid van iemand dan met het uiterlijk.

Onder de vrouwen met de magische leeftijd van 30 jaar bevinden zich de Braziliaanse actrices  Taís Araújo en Carolina Dieckmann. De Noord-Amerikaanse actice Katherine Heigl, bekend vanwege haar rol in Grey’s Anatomy, en de Canadese zangeres Nelly Furtado behoren momenteel ook tot deze categorie. De gemiddelde Braziliaanse vrouw is met deze leeftijd al getrouwd met kinderen.”

Was ik net zo blij dat ik me nog aan de goede kant van de 30 bevond, blijkt dat volgens Hypescience.com helemaal niet zo te zijn!

Toch zit er ook een pluspunt aan dit nieuwe inzicht; nu heb ik nog 5 jaar om mezelf zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor mijn prins op het witte paard. Die kan mij op mijn aantrekkelijkste leeftijd namelijk nooit mislopen…

Lees ook:Trijntje Oosterhuis vecht tegen vrijgezellenstatus
Lees ook:Het George Clooney-effect
Lees ook:Trouwen? Verhuis naar Alaska
Lees ook:Wie liegt er het meeste online?
Lees ook:Katy Perry viert verdriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.