Anna Drijver blij als maagd in Smoorverliefd

Anna Drijver gaat een hoofdrol spelen in de film Smoorverliefd van Hilde van Mieghem. Eerder maakt Van Mieghem een Belgische variant van Smoorverliefd waarin Wine Dierickx de rol speelt die Drijver gaat vertolken. Het verhaal gaat over vier vrouwen, de zussen Judith(gespeeld door Susan Visser) en Barbara (Anna Drijver) en Judith’s tienerdochter Eva en de geadopteerde Anna. Ze wonen samen in Den Haag en banen zich een weg in de chaos van de liefde. 

Vier vrouwen onder één dak dat vraagt om problemen. Het gaat om een romantische komedie die (waarschijnlijk) enige overeenkomsten vertoond met de Belgische versie die op IMBD een 5,4 krijgt. Gelukkig krijgt Van Mieghem een tweede kans in Nederland. De cast belooft wat! Onder andere Johnny de Mol, Pierre Bokma en Victor Löw zullen op het doek schitteren naast Drijver en Visser.  Een Alles is liefde in spé? Fingers crossed! Je weet het immers maar nooit met Nederlandse films.

Drijver is in ieder geval blij dat ze weer iets in Nederland mag doen. Ze is naar eigen zeggen de Duitse taal beu. De laatste tijd staat ze bij de Oosterburen op de planken in het toneelstuk Der Nachfolger. Daarnaast is ze in haar nopjes door haar rol in Smoorverliefd, ze mag een 28-jarige vrouw spelen die nog nooit een orgasme heeft beleefd totdat ze overspel pleegt.

Dat klinkt wellicht verbazingwekkend in tijden waarin seks geen taboe meer is, toch blijkt het percentage ‘Virgins‘ in Nederland tussen de 25-30 jaar groter dan je denkt aldus een (ietwat verjaard) onderzoek uit 2001. Vier procent van de 30-jarige vrouwen bleek toen nog maagd te zijn, tegenover acht procent van de mannen. Kortom, mocht je tot deze groep horen, je bent zeker niet de enige.

We zijn benieuwd naar de Nederlandse versie van Smoorverliefd. Hier vind je alvast een voorproefje van Smoorverliefd waarin onze Zuiderburen schitteren:

 

 

 

 

 

 

Lees ook:Trouwen? Bij twijfel meteen stoppen!
Lees ook:Waarom betalen vrouwen meer?
Lees ook:Misschien smaakt 'the big apple' toch lekkerder
Lees ook:Taylor Swift date telg Kennedy
Lees ook:Ik ga trouwen… met mezelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.