Let the sun shine: singlefeestjes!

Datingsites profiteerden volop van het slechte weer dat deze zomer tot nu toe heeft gebracht. Singles hebben met koud weer blijkbaar meer behoefte aan warm gezelschap en zijn op zoek naar een relatie, zo meldt relatie.blog.nl.

Op relatieplanet.nl is een toename van 30% in datingactiviteit onder singles in vergelijking met zonnige periodes. De site wordt vaker en langer bezocht als het koud en regenachtig weer is. Vanaf volgende week wordt echter mooi en warm weer voorspeld en om terugloop in het aantal dates te voorkomen organiseert relatieplanet.nl een aantal singlefeesten:

Op 22 juli is er een relatieplanet Singlesfeest strandeditie. Het feest vindt plaats in Papa’s Beachhouse in Hoofddorp en het muzikale programma zal onder meer door Gerard Ekdom van 3fm worden verzorgd. Kijk voor meer informatie op www.relatieplanetsinglesfeest.nl.

Op 27 juli is een gratis(!) ontmoetingsevenement voor singles, genaamd Single Friday. Hier kunnen vrijgezellen die op zoek zijn naar een date of relatie elkaar ontmoeten door witte polsbandjes te dragen waarmee ze aangeven open te staan voor flirts. Maar ook als je onherkenbaar rond wil kijken is dit evenement vermakelijk, want het vindt plaats op de jaarlijkse kermis in Tilburg. www.singlefriday.nl

Lees ook:Partytime voor singles!
Lees ook:Dates voor singles met kinderen!
Lees ook:Ontmoet 2200 singles!
Lees ook:Fajah Lourens wil vrijgezel blijven
Lees ook:Valentijnsdag boycotten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.