Ontmoet 2200 singles!

Op zaterdag 6 juli organiseert relatieplanet.nl een feest voor 2200 singles. Er zijn zeven zalen waar je je geluk kan beproeven. Voor elk wat wils!

Misschien iets voor jou?

Zaal 1. Ballroom: In deze zaal zal een feest van herkenning plaatsvinden door een act van de Boston Tea Party, een leuke band die oude en nieuwe feestclassics laat horen waar gedanst op kan worden. Zo kun je swingend de zaal observeren, jezelf strategisch opstellen en potentiele danspartners spotten.

Zaal 2. Storehouse: Hier staat DJ en entertainer Vincent Marshall die top-40 muziek draait met een Caribische noot. Ook hier zullen de voetjes van de vloer gaan!

Zaal 3: Grand Café: In dit café kun je even kletsen, je verovering het hemd van het lijf vragen en elkaar het eerste onschuldige kusje geven op easygoing muziek van bijvoorbeeld Frank Sinatra of Robbie Williams.

Zaal 4. Dancesalon: De hele avond zal DJ Marc dance muziek draaien en verzoeknummers inwilligen.

Zaal 5. Paparazzi Champagne and Wine Bar: Need we say more?!

Zaal 6. Relatieplanet  Cosmic Club: Voor bowlingfanaten of mensen die niets met dance, rock ’n roll, jazz of top 40 muziek hebben is er een bowlingbaan in blacklight met lichtgevende muziek, rook- en lichteffecten met op de achtergrond subtiele swingende muziek.

Tenslotte zaal 7. Adventure club: Het raadsel achter de naam van deze zaal ten opzichte van de muziek die er gedraaid wordt is een avontuur an sich. Maar voor hen die smullen van schlagers, muziek uit de Jordaan en andere Hollandse klassiekers is dit de zaal om te hossen en te jagen.

“Een vrijgezel die gaat pas slapen…. Pas wanneer de vogels weer gaan zingen, keert hij naar huis terug”.

Wij gaan! En jullie?

Lees ook:Partytime voor singles!
Lees ook:Burlesque Freakout Party op 14 juli
Lees ook:Let the sun shine: singlefeestjes!
Lees ook:Genieten van burlesque op zaterdag
Lees ook:Dans jezelf een relatie in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.