Als je ex-vrouw er met een crimineel vandoor gaat

Ruud Gullit houdt zich ver uit de buurt van de bloedlinke Badr Hari, de nieuwe vlam van zijn ex-vrouw Estelle Cruijff. In de Nieuwe Revu staat te lezen dat hij de pers liever niet te woord wil staan als het over de kickboxer gaat. Misschien uit angst?

Ruud leek alles voor elkaar te hebben, een schoonheid aan zijn zijde, gezonde kinderen en bakken met geld. Helaas bleek een gedeelte slechts schone schijn. Het huwelijk tussen Ruud en Estelle was al langere tijd geen droomhuwelijk meer, waardoor Estelle in vuur en vlam raakte van Badr Hari. Niet bepaald de partner die je je ex-vrouw toewenst. Badr verschijnt de laatste tijd steeds meer negatief in het nieuws vanwege geweldsdelicten. Ruud zal er mee moeten leren leven dat zijn ex-vrouw verliefd is geworden op de man waarvan menigeen huivert.

Badr Hari is geen lieverdje en hij hoeft dan ook niet bang te zijn dat Estelle er snel met een ander vandoor zal gaan. Zijn territorium is reeds afgebakend, geen man zal het aandurven dit te betreden en avances te maken jegens Estelle. Zo ook Ruud die niet tegen Badr opgewassen is en zich (ook) voor zijn eigen veiligheid verre van de kickboxer houdt. Hopelijk vindt Ruud snel een nieuwe liefde om zijn leven mee te delen.

Lees ook:Estelle in de verdediging
Lees ook:Estelle binnenkort weer vrijgezel?
Lees ook:Ruud Gullit vrijgezel-af
Lees ook:Ruud en Estelle single op vakantie
Lees ook:Ruud Gullit de schuinsmarcheerder

20 reacties op “Als je ex-vrouw er met een crimineel vandoor gaat

  1. Bazzy

    Eerst stel je de vraag of Ruud uit angst handelt en tot slot vervolgens beantwoord je hem zelf. Grappig toch hoe roddel’journalisten’ allerlei conclusies trekken en uiteindelijk geen zak te melden hebben.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Noortje & Lotte

      @ Bazzy, wat is er mis met een vraag stellen en die beantwoorden?

        /   Beantwoorden  / 
      1. Bazzy

        Wel eens gehoord van hoor en wederhoor? Wie ben jij om voor iemand anders antwoord te geven?
        Denk eerst eens goed na voor je iets schrijft; noem het journalistiek.

          /   Beantwoorden  / 
  2. Noortje & Lotte

    @ Bazzy, wij suggereren slechts iets. Het is ons antwoord, op een door ons gestelde vraag.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Bazzy

      En op dat ge-suggereer zit de wereld te wachten, dames? Ga dat voortaan lekker met elkaar bespreken met een kop thee erbij. Nederland (thee)mutsenland, ik ga emigreren! ;-)

        /   Beantwoorden  / 
      1. Noortje & Lotte

        @ Bazzy, wij houden je niet tegen. ;) Gelukkig is onze blog ook vanuit het buitenland bereikbaar, dus je hoeft niets te missen!

          /   Beantwoorden  / 
  3. Hanske

    Ben het compleet eens met bazzy. Nog voor ik zijn reactie las bekroop mij het zelfde gevoel van stemmingmakerij , door er lekker op los te suggereren in bovenstaand stukje fanta-schrijfsel. Journalistiek kun je het iig niet noemen. Maar goed, dat is tegenwoordig de tendens.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Toontje

    Of die Badr Hari ‘n crimineel is zijn ze nog steeds aan het uitzoeken.
    Tis gewoon ‘n laf opvliegend vechtersbaasje, die Estelle had voor haar eigen veiligheid immers al ‘n niet juiste verklaring afgelegd.
    Wijselijk laat Ruud zich totaal niet uit over deze affaire voor zijn eigen veiligheid.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Geld

    Eens met Toontje, een vechtersbaasje die al vaak in Amsterdam tekeer is gegaan. Hopelijk vinden ze allemaal binnen afzienbare tijd wat rust.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Noortje & Lotte

    @ Toontje, gelijk heb je!

      /   Beantwoorden  / 
  7. Bazzy

    Suggereer, suggereer… hou toch op! Er is momenteel even geen nieuws. Accepteer dat maar en belangrijker nog, get a life!

      /   Beantwoorden  / 
  8. Noortje & Lotte

    @ Bazzy, je hoeft het niet te lezen hè? ;)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Bazzy

      Net zo waar als dat jullie niet hoeven te kleven aan celebs, die jullie persoonlijk niet eens kennen. Maar even wat anders, hebben jullie ook journalistieke ambities?

        /   Beantwoorden  / 
  9. Noortje & Lotte

    @ Bazzy, wij pretenderen hiermee geen hoogwaardige journalistiek te bedrijven. Dit is vermakelijk, zoals een blog volgens ons hoort te zijn. Er zijn meer blogs op blog.nl, wellicht zijn er andere die jou wel kunnen bekoren.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Bazzy

      Geen idee wat er vermakelijk is aan dit verhaal. Het is namelijk een treurig verhaal over een gezin dat uit elkaar is gevallen, en dat op een hele lullige manier.

        /   Beantwoorden  / 
  10. Noortje & Lotte

    @ Bazzy, ieder z’n mening.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Bazzy

      En ieder z’n nietszeggende dooddoeners

        /   Beantwoorden  / 
  11. Toontje

    Tja, volgens verschillende media was het huwelijk van Ruud en Estelle in feite gewoon dat ze elkaar de ruimte gaven om vreemd te gaan. Of Ruud zijn avontuurtjes altijd wel aan Estelle opbiechtte zal wel niet, dat Estelle op gegeven moment toen ze dit door had ook haar eigen vertier buiten de deur zocht zal het logische gevolg geweest zijn. En waarom zou Ruud zich nu opeens druk maken over die toestand met die Badr Hari? Groot gelijk dat Ruud zich daar niet over uitlaat, het zit niet in Ruuds karakter om met modder te gooien. Ruud heeft immers niks met die Badr Hari te maken, aangezien ook Ruud de reputatie van dat laffe opvliegende vechtersbaasje bekend zal zijn houdt Ruud wijselijk zijn mond wel.

      /   Beantwoorden  / 
  12. Maria

    Laat deze mensen toch met rust! ze hebben al genoeg voor hun kiezen gekregen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Bazzy

      Het (klootjes)volk wil brood & spelen…

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.