Niet praten is funest voor je relatie

Edgar Davids en Olcay Gulsen spraken zelden met elkaar voordat zij hun relatie beëindigden. Vaak een teken aan de wand dat er iets grondig mis is met je relatie. “Als we met elkaar spraken waren de gesprekken steeds korter en vlakker, waardoor we veel dingen niet echt meer samen beleefden”, aldus Olcay in haar column in Cosmopolitan.

Veel vrijgezellen die net uit een relatie zijn gestapt zullen dit herkennen. Het behoort tot de symptomen van een naderende breuk. Ook een gebrek aan een actief seksleven is een sein dat het de verkeerde kant op gaat. “Ik ben gewend tot het uiterste te gaan en nooit op te geven”, zegt Olcay. “Gek genoeg hebben we de afgelopen weken meer gepraat dan de afgelopen zes maanden, omdat we ons verdriet een plek moeten geven”.

Het society-koppel is dus nog on speaking terms. Bij verbroken relaties waarbij geen sprake is van haat en ruzie wordt het verdriet vaak samen verwerkt. Dit kan leiden tot een opleving van het doodgebloede seksleven waardoor de reden voor de breuk vervaagt.

Bron: nu.nl

Lees ook:Kun je vrienden blijven met je ex?
Lees ook:Ruud en Estelle single op vakantie
Lees ook:Eet Nicolas Cage van twee walletjes?
Lees ook:Snel en effectief een partner selecteren
Lees ook:Katy Perry viert verdriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.