Categorie: "Algemeen"

De single-houdbaarheidsdatum

Single womanTussen het zestiende en het twintigste levensjaar is het de normaalste zaak van de wereld om single te zijn. Van de zestienjarigen tot twintigjarigen zijn een meerderheid vrijgezel of hoppen van de één naar de ander. Dit is eerder cool dan triest. Dat geldt echter niet voor iedereen. De vraag is dan ook op welke leeftijd mensen medelijden beginnen te krijgen met singles. 

Het single kookboek: de BLT

SANDWICHEten in je eentje is niet altijd even gezellig. Daarom is het fijn om wat recepten achter de hand te hebben die je helpen om – binnen een handomdraai- een tongstrelend gerecht op tafel te zetten. 

Ruud Gullit mist zelfspot

VreemdgaanDe bijnaam slet, hoerenloper, krent of schuinsmarcheerder is een smet op je blazoen. Zeker als je beroemd bent. Sommige sterren komen er mee weg. George Clooney, Paris Hilton of Sharlie Sheen doen geen enkele moeite om hun bijnaam te ontkrachten. Sterker nog, ze schitteren van geluk en succes. Ruud Gullit wil echter zo snel mogelijk van zijn alias ‘de schuinsmarcheerder’ af. 

Spermsnatchers, het toppunt van vrouwenemancipatie

Enige tijd geleden deden wij verslag van de zogenaamde spermsnatcher. Dit type vrouw wil zo graag een kind, dat ze doelbewust sperma ontfutselt van mannen. Deze informatie hadden we enigszins verontwaardigd zelf op het internet gevonden, maar een aantal feestjes en verhalen verder blijkt het gangbaarder dan we voor mogelijk hadden durven houden.

Ruud Gullit vrijgezel-af

Estelle CruijffEstelle Cruijff is voltooid verleden tijd voor Ruud Gullit. De liefde tussen Estelle en Ruud was al jaren bekoeld alvorens zij afgelopen zomer scheidden, zo moge duidelijk zijn nadat de twee al binnen een jaar na dato stapelverliefd zijn op een ander. Estelle op Badr Hari, dat zal niemand zijn ontgaan, maar Ruud heeft zijn nieuwe liefde inmiddels ook openbaar gemaakt. DeTelegraaf kreeg de eer deze primeur te mogen publiceren.

Ex en nieuwe liefde onlosmakelijk verbonden

datenOnderzoek toont aan dat mannen en vrouwen tussen de twintig en veertig zich niet makkelijk meer binden. De boosdoener is de ex. Uit een enquete onder duizend mannen en vrouwen blijkt dat vrijgezellen hun nieuwe dates langs de ex-partner meetlat leggen. Volgens Dailymail zorgt dit voor een aanhoudende singlestatus.

De sleepnet-tactiek vergt wilskracht

Paris Hilton

Een sleepnet-tactiek proof spot

“Oh liefde van mijn leven, waar ben je?”, verzucht een deel van de (wanhopige) singles op zondagochtend. Verlangend naar een warm lijf in bed, wordt het opstaan er niet makkelijker op. Wellicht tijd om het lot een handje te helpen? Bijvoorbeeld met de sleepnet-tactiek. 

Katy Perry viert verdriet

Katy PerryHet verwerken van een scheiding kan op vele manieren. Het is (veelal) een pijnlijk verwerkingsproces waar de tijd heelt alle wonden het enige redmiddel lijkt. Katy Perry gaat een nieuw middel uitproberen om het verdriet de baas te blijven. Ze gaat haar trouwbreuk vieren door op dag dat ze twee jaar getrouwd zou zijn geweest met Russel Brand een scheidingsfeestje te geven. 

Estelle Cruijff haakt af

De liefde gaat niet altijd over rozen. Estelle Cruijff kan hier over meepraten nu haar geliefde achter slot en grendel zit. Badr Hari wordt verdacht van mishandeling op de miljonair Koen Everink. Estelle zou vandaag een nieuwe verklaring afleggen in de zaak tegen Hari, nadat in een eerdere getuigenis onjuistheden bleken te zitten. De verklaring vandaag ging echter niet door, volgens haar psycholoog was de blondine hier niet toe in staat. 

Anna Drijver blij als maagd in Smoorverliefd

Anna Drijver gaat een hoofdrol spelen in de film Smoorverliefd van Hilde van Mieghem. Eerder maakt Van Mieghem een Belgische variant van Smoorverliefd waarin Wine Dierickx de rol speelt die Drijver gaat vertolken. Het verhaal gaat over vier vrouwen, de zussen Judith(gespeeld door Susan Visser) en Barbara (Anna Drijver) en Judith’s tienerdochter Eva en de geadopteerde Anna. Ze wonen samen in Den Haag en banen zich een weg in de chaos van de liefde.