Estelle Cruijff haakt af

De liefde gaat niet altijd over rozen. Estelle Cruijff kan hier over meepraten nu haar geliefde achter slot en grendel zit. Badr Hari wordt verdacht van mishandeling op de miljonair Koen Everink. Estelle zou vandaag een nieuwe verklaring afleggen in de zaak tegen Hari, nadat in een eerdere getuigenis onjuistheden bleken te zitten. De verklaring vandaag ging echter niet door, volgens haar psycholoog was de blondine hier niet toe in staat. 

Het moet een zware dobber zijn om met een prille liefde in deze omstandigheden verzeild te raken en een verklaring te moeten afleggen tegen een dierbare. De advocaat van Everink denkt hier echter anders over, Estelle is immers wel in staat haar verhaal te doen aan Boulevard en een handvol bladen. Daarnaast lijkt het hem onwaarschijnlijk dat ze niets heeft meegekregen van de mishandeling. Artsen stelden de volgende verwondingen vast bij Everink: een open breuk tussen kuitbeen en enkel; in- en afgescheurde enkelbanden; een gebroken oogkas, jukbeen en neus, plus lichtere verwondingen. Kortom, niet iets wat je kan ontgaan als je in dezelfde skybox zit.

Het is echter de vraag of Estelle het aan kan om de waarheid onder ogen te zien en de liefde – op afstand -  stand houdt. Dat is immers niet voor iedereen weggelegd.

Hieronder tref je het stel in betere tijden:

 

 

 

Lees ook:Estelle binnenkort weer vrijgezel?
Lees ook:Estelle in de verdediging
Lees ook:Ruud en Estelle single op vakantie
Lees ook:Als je ex-vrouw er met een crimineel vandoor gaat
Lees ook:Ruud Gullit vrijgezel-af

Eén reactie op “Estelle Cruijff haakt af

  1. Bus

    Hij wordt niet alleen verdacht hoor. Hij heeft gewoon bekend dat hij minimaal een klap heeft gegeven.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.