Op zoek naar ware liefde?

De logische stap naar het vinden van ware liefde is daten. Helaas is daten een sport op zichzelf geworden en blijkt niet iedereen daar even goed in te zijn. Een belangrijk element van daten is lichaamstaal. Eenieder die zichzelf weleens stoerder of leuker voor doet of heeft gedaan, weet hoe funest bepaalde expressies en houdingen kunnen zijn. Het kan leiden tot gênante momenten en grote mislukkingen. 

Door een beperkt inschattingsvermogen, of onzekerheid wordt er weleens een houding aangenomen die de persoon in kwestie misstaat. Dit doet zich voornamelijk voor in situaties waarin iets op het spel staat. Bijvoorbeeld een date. Het kan zo zijn dat je iemand helemaal geweldig vindt, maar dat het niet wederzijds is omdat je de verkeerde signalen afgeeft of jezelf (onbewust) op een verkeerde manier presenteert. Dat is jammer, want zo glipt wellicht de ware liefde uit je handen.

Gelukkig zijn er cursussen voor flirtdummies. Op de website www.lichaamstaal.com wordt uitgelegd wat veelal misgaat op het gebied van lichaamstaal. Zo doen jongens zich vaak te stoer voor, waardoor vrouwen het signaal ‘ongeïnteresseerd’ door krijgen, en spelen vrouwen ‘hart to get’ waardoor mannen denken dat ze hen helemaal niet leuk vinden.

Veel mensen ondervinden problemen zichzelf te zijn en doen zich anders(dikwijls beter) voor dan ze zijn. Dit is uitstel van executie, vroeg of laat komt de waarheid naar boven en dan ben je het haasje.

Gelukkig is alcohol geoorloofd bij een date, wat de gemoederen tot rust kan brengen. Mocht dat niet helpen is het wellicht handig om een masterflirtclass te volgen of onderstaande youtube video te bekijken:

 

 


 

Lees ook:Cashcow of is de melk al op?
Lees ook:Datingsite dont’s
Lees ook:Rihanna’s liefdesleven versus fashion
Lees ook:Russell Brand date Spice Girl
Lees ook:Wie liegt er het meeste online?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.